Vloeren voor de Bouw

Vandevloeren heeft als één van de weinigen vloerenbedrijven de installatie van de verschillende vloersystemen in eigen beheer. Dit betekent dat u nooit zorgen heeft over de aansluiting en afstemming van de verschillende vloerlagen en vloerafwerking. Zeker in de bouw heeft dit al aangetoond dat dit een succesformule blijkt te zijn. Naast het totaalpakket kunt u ook ook voor ieder vloersysteem afzonderlijk bij Vandevloeren terecht.

Alles in eigen beheer

Vaak is gebleken dat door de juiste samenwerking en adviezen in het voortraject knelpunten en faalkosten te voorkomen zijn. Hierbij kan gedacht worden aan adviezen op het gebied van toe te passen materialen, vraagstukken omtrent vocht en aansluitende onderdelen als vloerverwarming of betonkern activering.

Nieuwbouw, renovatie en transformatie

Vandevloeren heeft in het verleden allerlei soorten projecten uiterst succesvol afgerond. Hier kan worden gedacht aan nieuwbouw, (PI, Penitiare Inrichting in Zaanstad), renovatie (MFC ‘t Karregat in Eindhoven) en transformatie (Post 120 in Dordrecht). Doordat Vandevloeren voor het bedrijfsproces zorg draagt hoeft u naast uw aanvraag eigenlijk geen werk meer te verzetten.

Door deze afstemming in de voorbereiding is het resultaat een soepel en plezierig verloop van de daadwerkelijke uitvoering van de werkzaamheden. Binnen deze bedrijfsprocessen werken wij dan ook zo transparant mogelijk. Dit betekent dat wij u, als u hier voorkeur aan geeft, per uitvoering keurig op de hoogte stellen van de door te lopen planning of uitvoering.

“Met de juiste samenwerking kunnen eenvoudig kosten worden bespaard”

Onze uitdaging ligt erin om onze bedrijfsprocessen te perfectioneren zodat deze nog beter aansluiten op de wensen en eisen van hedendaagse opdrachtgevers. In de praktijk blijkt het aanbieden van het totaalpakket -dekvloeren, projectstoffering en kunststof vloeren- een succesvolle formule te zijn. Al deze disciplines worden in eigen beheer uitgevoerd. Hierdoor is er één aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Vooral dit gemak, toegankelijke communicatie en de vermindering van opdrachtgever risico’s worden gewaardeerd. Dit zorgt ervoor dat u, de klant, altijd maar met één partij belt. Dit betekent dat u nooit problemen krijgt tussen verschillende partijen, voor zowel dekvloer als kunststof vloeren en vloerbedekkingen.

Projecten

Voor vragen...