Projectstoffering

Projectstoffering

Projectstoffering

Voor alle voorkomende projectstoffering, zowel harde als zachte vloerafwerkingen, is Vandevloeren uw adviseur, leverancier en specialist voor het aanbrengen. Vanzelfsprekend worden alle producten verwerkt volgens de geldende regels, goed vakmanschap en volledige ondersteuning van gerenommeerde fabrikanten.

Specialisme

Het leveren en aanbrengen van vloerbedekkingen is één ding maar wanneer er echt hoge eisen aan vloeren worden gesteld dan is het voor Vandevloeren pas echt interessant. Denk aan bijvoorbeeld antistatische vloerbedekkingen en holplinten in operatiekamers of clean rooms. Deze vereisen een grote mate van vakmanschap en kennis. Vandevloeren is door de jaren heen uitgegroeid tot een specialist op technisch moeilijkere projecten. Dit hebben we laten zien door de vele ziekenhuizen, laboratoria en universitaire faculteiten welke naar volledige tevredenheid zijn opgeleverd.

Combinatie van vloersystemen

Doordat Vandevloeren zelf dekvloeren aanbrengt, levert deze specifieke kennis hier grote voordelen op voor u als opdrachtgever. Het leveren en aanbrengen van kunststof vloeren maakt het pakket compleet. Indien gewenst kan dit nog uitgebreid worden met het aanbrengen van linoleum, houten vloeren en zonwering.

Zowel voor projecten in de zorgsector, onderwijs of overheidsinstellingen kunnen wij u volledig adviseren bij uw renovatie of nieuw aan te schaffen vloerafwerking. Ieder project vereist zijn eigen technische en logistieke voorbereiding, waarbij wij u alle garanties kunnen bieden.

Projecten

Voor vragen...