Vloeronderhoud

Diverse vloerafwerkingen

Vloeronderhoud

Diverse vloerafwerkingen

Vloeronderhoud

Op de hedendaagse projecten worden tegenwoordig de meest mooie, moderne en duurzame vloerafwerkingen aangebracht, denk hierbij aan kunststof vloeren, parketvloeren, kwalitatief hoogwaardig tapijt(tegels), marmoleum PVC vloeren en overige vloerafwerkingen.

Vandevloeren werkt nauw samen met gerenommeerde fabrikanten binnen de vloerenbranche. Vanuit de fabrikanten worden de kwalitatieve hoogwaardige vloerafwerkingen met de grootste zorg geproduceerd. Vandevloeren zorgt ervoor dat deze producten met de juiste kennis en de grootste zorg en aandacht op de diverse projecten aangebracht en verwerkt wordt.

Dagelijks/wekelijks versus periodiek

Echter na de installatie begint het proces pas om deze diverse vloerafwerkingen in de juiste en meest optimale conditie te houden. De dagelijkse/wekelijkse schoonmaak is hier een belangrijk onderdeel van. Zo zal er altijd op de juiste manier moeten worden gewerkt met de meest geschikte onderhoudsmiddelen. Wij adviseren u graag welke onderhoudsmiddelen het meest geschikt zijn voor uw vloer. Daarnaast is ook het periodiek vloeronderhoud een zeer belangrijk proces om de vloeren in een goede conditie te houden waardoor je met het juiste onderhoud de levensduur van de vloer aanzienlijk kan verlengen.

“Vaak is een nulbeurt eens per jaar al voldoende”

Iedere vloersoort heeft specifiek onderhoud nodig en dit vereist dan ook per vloersoort een serieuze en grondige aanpak. De gebruiksintensiteit zal bepalen hoeveel keer per jaar er periodiek onderhoud aan een vloer moet plaatsvinden. Dit kan dus variëren tussen één keer per jaar op soms zes keer jaar.

Vandevloeren kan u adviseren hoe u uw vloeren in een optimale conditie kunt houden en maken daarom dan graag een afspraak op locatie om u van het juiste advies te voorzien