Kunststof vloeren

Gietvloeren, Coating en Troffelvloeren

Kunststof vloeren

Gietvloeren, Coating en Troffelvloeren

Kunststof vloeren

Kunststof vloeren zijn niet meer weg te denken in het hedendaagse bouwproces. Een aantal jaren geleden werden dit soort vloeren alleen nog toegepast om technische redenen voor industriële toepassingen, maar tegenwoordig worden kunststof vloeren steeds meer om esthetische en onderhoud technische reden in allerlei sectoren toegepast. Denk hierbij aan de zorg, de overheid en de vele commerciële toepassingen.

Vandevloeren kan van al deze vloeren de diverse vormen aanbieden. Ieder project met zijn eigen specifieke eigenschappen vereist dan ook weer zijn eigen vloeropbouw. Hierbij zijn de mogelijkheden in kleuren, antislip of antistatisch onbegrensd en allemaal te bespreken. Door de unieke combinatie met dekvloeren en overige vloerafwerkingen kunnen wij u het juiste eindresultaat toevertrouwen.

Kunststof vloeren (PI Zaanstad)

Gietvloeren

Gietvloeren zijn inmiddels een begrip in vele toepassingen. Tegenwoordig niet alleen in een magazijn of in de sanitaire ruimtes. Maar bijvoorbeeld ook een kantoor en in klaslokalen waar deze kunststof vloeren veelvuldig worden geplaatst. Op technisch vlak kunnen wij u adviseren op het gebied van toe te passen materialen zoals PU (Polyurethaan) of EP (Epoxy), antislip en de voor uw project specifiek geschikt toe te passen aflak laag. Ook het wel of niet toepassen van holplinten is altijd een interessante keuze.

Op esthetisch vlak zijn er een hoop keuzes te maken waarbij wij u kunnen begeleiden. Bijvoorbeeld de vele combinaties van kleuren, het instrooien met flakes of juist één strakke vloer. Denk ook eens in de meer industriële sfeer met een betonlook gietvloer. De mogelijkheden voor deze soorten gietvloeren zijn onbegrensd.

Troffelvloeren

Als er echt hoge eisen worden gesteld aan een vloer is ons advies een troffelvloer. Zeker wanneer de vloer hoog belastbaar moet zijn of de mechanische eigenschappen van belang zijn. Industriële ruimtes met zwaar verkeer, draaimomenten en veel mechanisch geweld worden door dit vloersysteem het hoofd geboden. In combinatie met holplinten voldoen de troffelvloeren ook aan alle eisen op het gebied van hygiëne en HACCP eisen.

Coating

Een coating is een functionele vloerafwerking waarbij de uitstraling een minder grote rol speelt. Coating zijn in vele variaties toepasbaar. Of het nu gaat om een stofbinder of een 2-laags gepigmenteerd systeem. Deze systemen kunnen door het aantrekkelijk prijsniveau de oplossing bieden op technische vlak. Een coating is beschikbaar voor vele branches. Door de ideale eigenschappen wordt de vloer vloeistofdicht, antislip en eenvoudig in onderhoud.

Projecten

Voor vragen...