Dekvloeren

Anhydriet Gietvloeren, Zwevende Dekvloeren en Zand en Cement vloeren

Dekvloeren

Anhydriet Gietvloeren, Zwevende Dekvloeren en Zand en Cement vloeren

Dekvloeren

Vandevloeren levert voor elke opdracht compleet maatwerk, zo ook bij dekvloeren. Hoe eerder Vandevloeren betrokken wordt bij uw projecten, des te beter zijn wij in staat om ons advies aan te laten sluiten op uw wensen

en specifieke projectkenmerken. Vandevloeren kan volledig zorgdragen voor de projectstoffering en kunststof vloeren waardoor er bij opdrachtgevers risico’s worden weggenomen. In verband met leidingwerk is het noodzakelijk vroegtijdig met ons in contact te treden. In de praktijk is gebleken dat er problemen ontstaan door onjuiste informatie en coördinatie. Indien Vandevloeren vroegtijdig wordt gekend in de planning, wordt projectplanning inzake de vloer centraal gecoördineerd.

Anhydriet dekvloeren

Een Anhydrietvloer is onmisbaar in het hedendaagse bouwproces vanwege het grote aantal vierkante meters dat per dag aangebracht kan worden. Vandevloeren heeft dan ook al jaren ervaring met het toepassen van een anhydrietvloer in zowel de woning- als utiliteitsbouw. Met de juiste kennis en begeleiding is deze vloer bij veel projecten toepasbaar als een snel alternatief voor de traditionele smeervloer. Ten opzichte van de traditioneel aangebrachte smeervloer biedt een anhydriet dekvloer bovendien vriendelijkere arbeid werkomstandigheden. De vaste kwaliteit van de vloer is een enorm pluspunt en door de zelf verdichtende eigenschappen heeft men een constante garantie op druksterkte.

Zwevende dekvloeren

Conform het bouwbesluit is het noodzakelijk bij veel nieuw te bouwen of als nieuw te renoveren appartementsgebouwen om zwevende vloeren toe te passen. Alleen dan kan worden voldaan aan de eisen op het gebied van geluidsisolatie. Vandevloeren kan u op dit gebied adviseren en ondersteunen. Vanzelfsprekend verlenen wij u daarbij ook de daarbij behorende garanties.

Bij zwevende dekvloeren heeft een kunststof gietvloer de voorkeur boven een traditionele dekvloer omdat het op isolerende (vaak verende) ondergronden in veel gevallen moeilijk is om de gevraagde druksterkte te behalen. Met een gietvloer is de druksterkte gegarandeerd.

Zand en Cement vloer

Zandcement dekvloer

De traditioneel aangebrachte dekvloer blijft onmisbaar in het bouwproces. Vandevloeren kan deze dekvloeren aanbieden in verschillende druksterkten met desgewenst toeslagstoffen zoals vezels ter versterking, verharden van de toplaag met behulp van slijtmateriaal of extra hechtingsmaatregelen. Vandevloeren beschikt over specifiek materieel om deze vloeren aan te brengen, zoals volledig geautomatiseerde vrachtwagens.

Sneldrogende toepassingen

Ook op het gebied van sneldrogende toepassingen kan Vandevloeren u volledig van dienst zijn. Wij kunnen zelfs een zandcement dekvloer aanbieden welke na oplevering binnen 24 uur belegbaar zijn met dampdichte of vochtgevoelige vloerafwerking. Bij toepassing van normale cementsoorten kunnen de droogtijden tot enkele weken oplopen. Bij deze sneldrogende toepassingen kan dus behoorlijk wat tijd (in veel gevallen daardoor geld) bespaard worden.

Projecten

Voor vragen...