Over ons

Vandevloeren heeft al jarenlang ervaring in het aanbrengen van de juiste vloeren met een gedegen advies. Zo is onze werkwijze veelal gericht op het aanbieden van zowel het totaalpakket vloeren als afzonderlijke vloersystemen: dekvloeren, kunststof vloeren en vloerbedekkingen. Uit ervaring is gebleken dat engineering een belangrijke rol speelt in het aanbrengen van het juiste totaalpakket aan vloeren. Vandevloeren werkt dan ook voor diverse afnemers zowel in de bouw als direct voor de eindgebruiker. Enkele begrippen waar wij ons altijd aan houden zijn: gedegen advies, de juiste voorbereiding, zekerheid en garantie, duurzaamheid, veiligheid en effectiviteit.

Bij ieder project worden hoge eisen gesteld aan zowel de voorbereiding als de uitvoering. Zeker omdat wij werken met zowel een totaalconcept als individuele vloeren zorgen wij voor een gedegen advies waar u nog vele jaren met veel plezier op werkt en woont.

Vandevloeren is actief in de woningbouw en in de utiliteitsbouw en luistert altijd naar de klant zijn wensen en behoeftes. Doordat er vaak wordt gewerkt met meerdere soort vloeronderdelen sluiten deze vloerlagen altijd perfect op elkaar aan.

Ontzorgen en een heldere uitwerking in zowel de uitvoering als in de voorbereiding. Zo verzorgen wij u van een goed en gedegen advies en een nog betere uitwerking. Zowel bij de installatie van de verschillende vloeren als bij de nazorg.

Projecten

Werken bij Vandevloeren!