Werken bij
Vandevloeren

Toonaangevend in het topsegment
 

Vandevloeren is actief in het topsegment van de Nederlandse bouwwereld. We brengen in eigen beheer dekvloeren, projectstoffering en kunststofvloeren aan.

Door het combineren van verschillende disciplines zijn wij een gevestigde afbouwpartner voor gerenommeerde bouw- en aannemingsbedrijven.

Geen project is hetzelfde. We brengen bijvoorbeeld dekvloeren aan in skyline-bepalende woontorens maar we verzorgen ook de vloerafwerking in ziekenhuizen. Van groot tot wat kleiner, met onze vakkennis en vakmanschap leveren we altijd vloeren van hoge kwaliteit.

Ons hechte team staat aan de basis van ons succes, daar zijn we enorm trots op!

 

Vacatures

Vandevloeren doet het goed en daarom gaat het Vandevloeren goed. Zo goed dat we groeien. Daarom zijn we op zoek naar collega’s. Hieronder vind je onze openstaande vacatures. Staat jouw vacature er niet tussen maar denk je wel iets voor ons te kunnen betekenen? Of zoek je een leuke en nuttige stageplaats? Laat ook dan van je horen! Neem contact met ons op via telefoonnummer (010) 4270523 of stuur een open sollicitatie aan info@vandevloeren.nl.

 

Vacature Projectmanager vloerafwerking

Locatie: projecten in de Randstad, kantoor in Schiedam
Dienstverband: vaste fulltime baan
Salaris: passend bij ervaring en inzet

Sta jij graag middenin de actie? Kan jij goed het overzicht bewaren? Houd jij het hoofd koel bij onvoorziene situaties? Werk jij graag samen met andere vakmensen? JA op alle vragen? Dan heeft Vandevloeren een uitdagende functie voor je!

 

Vacature Werkvoorbereider

Locatie: kantoor in Schiedam
Dienstverband: vaste fulltime baan
Salaris: passend bij ervaring en inzet

Weet jij van aanpakken? Stroop jij je mouwen op als het allemaal nèt wat anders loopt? Kan jij de centrale spil zijn tussen onze klanten en je collega’s in de uitvoering? JA op alle vragen? Dan heeft Vandevloeren een uitdagende functie voor je!