Werken bij
Vandevloeren

Toonaangevend in het topsegment
 

 

Vacature Projectmanager vloerafwerking

Locatie: projecten in de Randstad, kantoor in Schiedam
Dienstverband: vaste fulltime baan
Salaris: passend bij ervaring en inzet

Sta jij graag middenin de actie? Kan jij goed het overzicht bewaren? Houd jij het hoofd koel bij onvoorziene situaties? Werk jij graag samen met andere vakmensen? JA op alle vragen? Dan heeft Vandevloeren een uitdagende functie voor je!

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Dit is Vandevloeren

Vandevloeren is actief in het topsegment van de Nederlandse bouwwereld. We brengen in eigen beheer dekvloeren, projectstoffering en kunststofvloeren aan.

Door het combineren van verschillende disciplines zijn wij een gevestigde afbouwpartner voor gerenommeerde bouw- en aannemingsbedrijven.

Geen project is hetzelfde. We brengen bijvoorbeeld dekvloeren aan in skyline-bepalende woontorens maar we verzorgen ook de vloerafwerking in ziekenhuizen. Van groot tot wat kleiner, met onze vakkennis en vakmanschap leveren we altijd vloeren van hoge kwaliteit.

Ons hechte team staat aan de basis van ons succes, daar zijn we enorm trots op!

Wat breng je mee?

Jij bent flexibel. Een aanpakker. Een doorzetter. Iemand die verantwoordelijkheid aandurft en overzicht heeft. En iemand die heldere afspraken maakt en doelen stelt. Die kan je goed aan anderen overbrengen zodat ze ook behaald worden.

Wij vragen een bouwkundige achtergrond. Enige ervaring op het gebied van vloerafwerkingen is handig maar wij staan ook open voor mensen met een vergelijkbare functie in een andere branche.

Gezond verstand en inzet zijn de belangrijkste vereisten. We zoeken iemand die goed past binnen ons team en in onze bedrijfscultuur.

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor verschillende projecten in uitvoering. Rots in de branding voor opdrachtgevers. Waakhond voor onvoorziene omstandigheden. Bij een kink in de kabel denk je in oplossingen.

Jij bent ook een betrouwbare collega voor het projectteam en de installateurs. Met jouw inzet kunnen zij hun werk voorspoedig uitvoeren met de materialen die ze daarvoor nodig hebben.

Natuurlijk word jij ondersteund door jouw collega’s van de werkvoorbereiding en administratie.

Wat krijg je ervoor?

 • Alle middelen voor het uitvoeren van je functie
 • Zelfstandig werk met veel bewegingsvrijheid
 • Leuke collega’s en een plaats in ons hechte team
 • Auto van de zaak
 • Salaris passend bij ervaring
 • Doorgroeimogelijkheden in takenpakket
 • Doorgroeimogelijkheden in verantwoordelijkheden
 • Doorgroeimogelijkheden in salaris
 • 5 vakantieweken (in overleg, passend bij jouw situatie)
 • Leuke activiteiten met collega’s, partners en onderaannemers (theatershow, diner, borrel, etc.)

Solliciteer!

Weet jij voldoende en zie jij deze functie bij Vandevloeren wel zitten? Wil jij onderdeel worden van een team dat veel voor elkaar over heeft? Laat van je horen en neem direct contact op met directeur Guido Tuinder op 06 51 83 82 77 of g.tuinder@vandevloeren.nl.

Je kan ook via het formulier hieronder solliciteren.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Betreft:

  Waarom ben jij geschikt voor Vandevloeren?

  Plaats hier je CV!

  Jouw bericht