Werken bij
Vandevloeren

Toonaangevend in het topsegment
 

 

Vacature Werkvoorbereider

Locatie: kantoor in Schiedam
Dienstverband: vaste fulltime baan
Salaris: passend bij ervaring en inzet

Weet jij van aanpakken? Stroop jij je mouwen op als het allemaal nèt wat anders loopt? Ben jij commercieel ingesteld en heb je goede communicatieve vaardigheden? Kan jij de centrale spil zijn tussen onze klanten en je collega’s in de uitvoering? JA op alle vragen? Dan heeft Vandevloeren een uitdagende functie voor je!

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature werkvoorbereider

Dit is Vandevloeren

Vandevloeren is actief in het topsegment van de Nederlandse bouwwereld. We brengen in eigen beheer dekvloeren, projectstoffering en kunststofvloeren aan.

Door het combineren van verschillende disciplines zijn wij een gevestigde afbouwpartner voor gerenommeerde bouw- en aannemingsbedrijven.

Geen project is hetzelfde. We brengen bijvoorbeeld dekvloeren aan in skyline-bepalende woontorens maar we verzorgen ook de vloerafwerking in ziekenhuizen. Van groot tot wat kleiner, met onze vakkennis en vakmanschap leveren we altijd vloeren van hoge kwaliteit.

Ons hechte team staat aan de basis van ons succes, daar zijn we enorm trots op!

Wat breng je mee?

Jij bent een duizendpoot die van aanpakken weet en juist de mouwen opstroopt als het allemaal net even anders loopt als anders. Een communicatief vaardige werkvoorbereider met enig commercieel talent. Iemand die als centrale spil die fungeert. De schakel tussen onze klanten en het uitvoeringsteam.

Wij vragen een bouwkundige achtergrond op minimaal MBO niveau. Het is handig als je bekent bent met de actuele tekenprogramma’s en ook is het fijn als je weet dat Excel meer is dan een raster.

Het meeste waarde hechten wij aan gezond verstand en inzet. We zoeken iemand die goed past binnen ons team en in onze bedrijfscultuur.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s vang je de binnenkomende offerte aanvragen op en filter en sorteer je de informatie. In de offerteprocedure ben jij hét aanspreekpunt van onze klant en zorg je ervoor dat zij een passende en duidelijke offerte ontvangen.

Je verzorgt alle bijbehorende zaken als hoeveelheden, calculaties, tekeningen, productinformatie en informatie over het proces.

Als gevolg van jouw offerte volgt er een opdracht en zorg je dat alle informatie word overgedragen naar het uitvoeringsteam. Je verzorgt voor hen ook de materialen en je informeert ze over de specifieke zaken van het project. Tijdens het hele uitvoeringsproces blijf jij met je kennis van het project de ondersteunende factor voor het uitvoeringsteam.

Wat krijg je ervoor?

 • Alle middelen voor het uitvoeren van je functie
 • Zelfstandig werk met veel bewegingsvrijheid
 • Leuke collega’s en een plaats in ons hechte team
 • Auto van de zaak
 • Salaris passend bij ervaring
 • Doorgroeimogelijkheden in takenpakket
 • Doorgroeimogelijkheden in verantwoordelijkheden
 • Doorgroeimogelijkheden in salaris
 • 5 vakantieweken (in overleg, passend bij jouw situatie)
 • Leuke activiteiten met collega’s, partners en onderaannemers (theatershow, diner, borrel, etc.)

Solliciteer!

Weet jij voldoende en zie jij deze functie bij Vandevloeren wel zitten? Wil jij onderdeel worden van een team dat veel voor elkaar over heeft? Laat van je horen en neem direct contact op met directeur Guido Tuinder op 06 51 83 82 77 of g.tuinder@vandevloeren.nl.

Je kan ook via het formulier hieronder solliciteren.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Betreft:

  Waarom ben jij geschikt voor Vandevloeren?

  Plaats hier je CV!

  Jouw bericht