Zorgboulevard Zaans Medisch Centrum

Zaandam

Zorgboulevard Zaans Medisch Centrum

Zaandam

Zorgboulevard Zaans Medisch Centrum te Zaandam

In opdracht van Vorm Bouw uit Papendrecht en Medexs uit Rhenen (operatiekamers en bijbehorende ruimte van het oogziekenhuis) maakten wij de complete dekvloeren en vloerafwerkingen in de Zorgboulevard van het Zaans Medisch Centrum in Zaandam. De Zorgboulevard is gesitueerd naast het nieuwe Zaans Medisch Centrum en biedt ruimte aan winkels, horeca en diverse aan de zorg gerelateerde voorzieningen.

” De Zorgboulevard biedt tal van verschillende horeca en retail en is de ideale aanvulling voor het zorgcentrum.”

Op de begane grond komt een restaurant, reguliere winkels, maar ook shops die te maken hebben met de zorg die wij bieden. Bijvoorbeeld een winkel met hoortoestellen of een winkel voor thuishulpmiddelen en natuurlijk is hier ook een apotheek te vinden. Op de eerste etage komt het gezondheidscentrum, met onder andere een praktijk voor fysiotherapie, echoscopie, een verloskundigenpraktijk en de revalidatieafdeling van het ZMC. Verder bevindt zich op de eerste verdieping het personeelsrestaurant voor het ziekenhuis. Een oogziekenhuis en de ziekenhuisapotheek zijn te vinden op de tweede verdieping. In de drie verdiepingen boven het oogziekenhuis komt een revalidatiehotel, Recura Revalidatie. Patiënten kunnen hier terecht wanneer ziekenhuiszorg niet meer nodig is, maar zij door omstandigheden nog niet naar huis kunnen.

Wij leverden hier alle (zwevende) anhydriet dekvloeren, de PU gietvloeren in de badkamers en toiletten, alle pvc en marmoleum vloerafwerkingen en de Veka Original™ vloer in de keuken van het restaurant.