Holiday Inn (Express) Arena Towers

Amsterdam

Holiday Inn (Express) Arena Towers

Amsterdam

Holiday Inn (Express) Arena Towers

Holiday Inn (Express) Arena TowersAmsterdam is een combinatie van het drie sterren Holiday Inn Express en het vier sterren Holiday Inn. In totaal zijn er 443 kamers en 1000 m² vergader- en evenementenruimte. Het hotel ligt in Amsterdam Zuidoost, vlakbij de Amsterdam ArenA, Ziggo Dome, Heineken Music Hall, de IMAX bioscoop en diverse restaurants, bars en winkels.

“Ideale locatie midden in Amsterdam Zuidoost”

Het voormalige kantoor van ABN AMRO dat op steenworp afstand van de Amsterdam Arena ligt, omvat 17.500 m² en is op het betonnen casco na volledig gestript en getransformeerd het huidige hotel. De twee hotelformules van InterContinental Hotel Group welke gezamenlijk in het gebouw gehuisvest zijn hebben de beschikking gekregen over afzonderlijke entrees en lobby’s. Ook zijn er in het complex veel vergaderruimtes, restaurants en een ballroom ondergebracht.

Voor onze opdrachtgever Dutch Hotel Partners leverden wij alle vloerafwerkingen waaronder geprint print tapijt en gefestonneerde tapijtplinten in de hotelkamers en gangen, pvc houtlook in visgraatverband met karpetten in de suites, marmoleum in de back of house ruimten en diverse special tapijten in de vergaderruimtes en ontmoetingsruimten in het open lobby concept.