Courtyard Marriott Hotel

Amsterdam

Courtyard Marriott Hotel

Amsterdam

Courtyard by Marriott Arena Atlas te Amsterdam

Het luxueuze en eigentijdse Courtyard by Marriott hotel op Atlas ArenA is gelegen in Amsterdam Zuidoost. De ruime lobby met veel daglicht en een imposante trap is een ideale ontmoetingsplek. Het hotel op Atlas ArenA Amsterdam is circa 8.950 m² groot en biedt 175 comfortabele kamers voor elk type reiziger. In het uitnodigende vergader- en conferentiecentrum is het volledig concentreren op werk geen probleem. Of geniet van de smaak van Scandinavië in Gård – Nordic Kitchen. De gerechten worden bereid in een open keuken, voorzien van een professionele Veka Original™ horecavloer van ons zusterbedrijf Vekavloeren.

Het ontwerp van het hotel is van de hand van Oresti Sarafopoulos van de Architecten Cie en is gebouwd door Bouwbedrijf De Vries en Verburg. Het Courtyard by Marriott hotel heeft van de Dutch Green Building Council (DGBC) een BREEAM-NL Nieuwbouw Oplevercertificaat Good ontvangen.

“Het complete pakket aan dekvloeren en vloerbedekkingen inclusief de speciale printtapijten”

Wij leverden hier in opdracht van Bouwbedrijf De Vries en Verburg het complete pakket aan dekvloeren en vloerbedekkingen. Onder andere de special print tapijten en tapijtplinten in de kamers en de gangen, marmoleum en tapijttegels in de back of houseruimten en de parketvloeren in de lobby en restaurant.